slova4

sinisa

 

Поштовани,

Са великим тугом и болом обавештавамо Вас да је, у 46-ој години изненада преминуо СИНИША ВИДИЋ, наш дугогодишњи истакнути члан и такмичар! Опело ће се одржати у петак 02.11.2018. године 14.45 часова а сахрана ће бити у 15.15 часова на Новом бежанијском гробљу у Београду.

Синиша Видић је био истакнути члан параолимпијске стрељачке репрезентације Србије од 2005. године. Стрељаштвом се бавио од 1997.године на домаћим такмичењима. Као такмичар је освојио бројне медаље на Светским и Европским првенствима у екипној конкуренцији, на Светским куповима у појединачној и екипној конкуренцији, био је и сувласник светког рекорда од 2010. до краја 2012.године са погођених апсолутних 600 кругова у досциплини Р5., а у периоду од 2005-2015. године је био и један од најистакнутијих и најуспешнијих чланова репрезентације!.

Наступио је као такмичар и на Параолимпијским играма у Пекингу 2008.године и у Лондону 2012.године, где је у дисциплини Р4 освјио 4. место и био наш најуспешнији стрелац на тим Играма. На домаћим такмичењима била је победник свих државних првенстава у дисциплини ваздушнижа пушка, класа СХ2 и стални члан екипе у тој дисциплини од 2005-2018.године. У том периоду је било и један од најуспешнијих такмичара у Србији.

Актуелни је званични државни рекордер у дисциплини Р4 финале и серијском МК пушком појединачно и серијском ваздушном пушком екипно!

Један је од оснивача СКОСИ Победник из Београда и члан Управног одбора клуба од оснивања.Такође, био је и члан Управног одбора Инвалидског стрељачког савеза Србије.

Ожењен је и иза себе оставља супругу Јованку и сина Алексу! У стрељачком спорту ОСИ у Србији је оставио неизбрисив траг својим резултатима и успесима, као и раду и доприносу на популаризацији, развоју и напретку овог спорта, омиљен на свим борилиштима и у Србији и на Међународној сцени!

Слава му и хвала за све што је урадио, напустио нас је прерано!

 

ПРИЈАТЕЉИ ПОКС

mos

sportski savez

ЛИСТА ЧЛАНОВА ПОКС

pdficon

КАЛЕНДАР АТЛЕТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

pdficon

ПОИ РИО 2016

poi rio 2016

РИО ГАЛЕРИЈА