slova4

sinisa

 

Поштовани,

Са великим тугом и болом обавештавамо Вас да је, у 46-ој години изненада преминуо СИНИША ВИДИЋ, наш дугогодишњи истакнути члан и такмичар! Опело ће се одржати у петак 02.11.2018. године 14.45 часова а сахрана ће бити у 15.15 часова на Новом бежанијском гробљу у Београду.

Синиша Видић је био истакнути члан параолимпијске стрељачке репрезентације Србије од 2005. године. Стрељаштвом се бавио од 1997.године на домаћим такмичењима. Као такмичар је освојио бројне медаље на Светским и Европским првенствима у екипној конкуренцији, на Светским куповима у појединачној и екипној конкуренцији, био је и сувласник светког рекорда од 2010. до краја 2012.године са погођених апсолутних 600 кругова у досциплини Р5., а у периоду од 2005-2015. године је био и један од најистакнутијих и најуспешнијих чланова репрезентације!.

Наступио је као такмичар и на Параолимпијским играма у Пекингу 2008.године и у Лондону 2012.године, где је у дисциплини Р4 освјио 4. место и био наш најуспешнији стрелац на тим Играма. На домаћим такмичењима била је победник свих државних првенстава у дисциплини ваздушнижа пушка, класа СХ2 и стални члан екипе у тој дисциплини од 2005-2018.године. У том периоду је било и један од најуспешнијих такмичара у Србији.

Актуелни је званични државни рекордер у дисциплини Р4 финале и серијском МК пушком појединачно и серијском ваздушном пушком екипно!

Један је од оснивача СКОСИ Победник из Београда и члан Управног одбора клуба од оснивања.Такође, био је и члан Управног одбора Инвалидског стрељачког савеза Србије.

Ожењен је и иза себе оставља супругу Јованку и сина Алексу! У стрељачком спорту ОСИ у Србији је оставио неизбрисив траг својим резултатима и успесима, као и раду и доприносу на популаризацији, развоју и напретку овог спорта, омиљен на свим борилиштима и у Србији и на Међународној сцени!

Слава му и хвала за све што је урадио, напустио нас је прерано!

 

ПРИЈАТЕЉИ ПОКС

mos

sportski savez

postanska stedionica1

dunav-osiguranje-logo-2 

super vero-logo

ЛИСТА ЧЛАНОВА ПОКС

pdficon

КАЛЕНДАР АТЛЕТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

pdficon

ПОИ РИО 2016

poi rio 2016

РИО ГАЛЕРИЈА